Скандал у Мадриду након пораза ПСЖ-а, звијезде тима се потукле у свлачионици

ГС
Foto: кликс

Шпанска Марка јавља да је у свлачионици ПСЖ-а након пораза од Реал Мадрида у реванш мечу осмине финала Лиге шампиона резултатом 3:1 дошло до физичког сукоба фудбалера овог тима, а у којем су учествовали голман Ђанлуиђи Донарума и Бразилац Нејмар.

Пораз тима из Француске и испадање из Лиге шампиона, иако су три од четири полувремена против Реала били пуно бољи тим, свима је тешко пао у редовима ове екипе, а нервоза с терена пренијела се и у свлачионицу, гдје је дошло до физичког сукоба.

Према наводима Марке, до тучњаве је дошло између Ђанлуиђа и Нејмара, а све је почело тако што је Бразилац замјерио голману из Италије лошу реакцију и велику грешку код првог гола. Тада је Ђанлуиђи , подсјећамо, изгубио лопту, што је искористио Виницијус и одмах упослио Бензему, којем није било тешко погодити за 1:1.

Италијан је након тог гола одговорио Нејмару, након чега су ушли у жестоку расправу, а онда је, наводи Марка, пало и неколико удараца, прије него што су се умијешали остали саиграчи и раздвојили их.

ПСЖ је и ове године остао без прилике да се бори за Лигу шампиона, иако је то увјерљиво најважнији приоритет клуба, а велики број фудбалских звијезда на једном мјесту, слободно се може закључити, на крају им није донио славу какву су жељели, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана