Скандал у Црној Гори - саиграчи се потукли усред меча!

Mondo
Foto: Printscreen yt

Скандал на фудбалској утакмици у Црној Гори, саиграчи су ушли у физички обрачун због пенала. На мечу између Рудара и Петровца дошло је до жестоког сукоба између саиграча у редовима Петровца, нису могли никако да смире Сенегалца Мендија Мамадуа, па је тренер морао на крају и да га извади са терена.

Инцидент се догодио у 73. минуту. Непосредно прије него што је Бразилац Каје Чагас погодио са "бијеле тачке" и донио три бода свом тиму дошло је до свађе између Мамадуа и саиграча. Он је желио по сваку цијену да изведе пенал. План је био другачији, бразилски фудбалер требало је да преузме одговорност, а он се са тим није сложио па је тако "заратио" са саиграчима. Изгубио је, пошто није он извео ударац за најстрожу казну.

Ни у директном ТВ преносу нису могли да вјерују шта се дешава, па је тако потез сенегалског фудбалера брзо постао виралан на друштвеним мрежама. Иначе, Мамаду је најбољи стријелац Петровца, дао је седам голова до сада, а његов тим је на четвртом мјесту са 24 бода, четири мање од првопласиране Будућности. Рудар је у зони испадања, осми је са 17 поена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана