Сјајни Милинковић Савић, нови пораз Јувентуса

ГС
Сјајни Милинковић Савић, нови пораз Јувентуса

Сергеј Милинковић Савић, репрезентативац Србије, одиграо је сјајан меч и уз Ћира Имобелиеа, био најзаслужнији за убједљив тријумф Лација од 4:0 на гостовању Кремонезеу. Меч је завршио са голом и асистенцијом.

Римљани су брзо пребољели убједљив пораз од Митјиланда у оквиру Лиге Европе. Већ у седмом минуту стигли су до вођства. Погодио је Имобиле на додавање Милинковића. Предност је дуплирана у 21. минуту када је са бијеле тачке прецизан био Имобиле.

Све дилеме је ријешио Сергеј који је погодио мрежу ривала у 45. минуту пошто је натрчао на одбијену лопту. Резервиста Педро је поставио коначан скор у 80. минуту.

Јувентус је у великој кризи. Стара дама за коју су стартери били Филип Костић и Душан Влаховић изгубила је од новог првоглигаша Монце 1:0.  Гол одлуке постигао је Гуткјер у 74. минуту послије потпуне доминације домаћина у другом полувремену.

Посао им је олакшао Аргентинац Анхел Ди Марија, који је добио директан црвени картон у 40. минуту.

Побједу је остварила и Фиорентина против Вероне резултатом 2:0. Иконе је у 13. минуту донио предност домаћима, а Бираги је у првом дијелу промашио пенал за Виолу. Коначан резултат поставио је Гонзалес у 90. минуту.

За Верону су цијели меч одиграли српски репрезентативци Дарко Лазовић и Иван Илић. Никола Миленковић није био у конкуренцији за састав тима из Фиренце у овом мечу, док су Лука Јовић и Алекса Терзић цијели меч пресједили на клупи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана