Синиша Михајловић се враћа у болницу, огласила се његова супруга

б92
Foto: профимедиа

Синиша Михајловић, српски тренер и бивши фудбалер, поново се налази пред важном утакмицом.

Нажалост, он је поново ван терена, пошто је некадашњи ас јуче објавио да има здравствених проблема и да постоји шанса да му се леукемија вратила.

Од тог момента, њему су почеле да са свих страна пристижу ријечи подршке, како од фудбалера, тако и бројних клубова, али су му и у овој борби, највећа снага свакако чланови породице.

Супруга тренера Болоње, Аријана Михајловић, огласила се овим поводом на друштвеним мрежама, гдје је подијелила породичну фотографију, којом је подсјетила гдје лежи највећа мотивација за нову борбу са опаким ривалом.

Аријана је уз фотографију на Инстаграму, оставила опис: "Снага живота!"

Како преносе медији у Италији, Михајловић је након поменуте конференције у суботу, одржао краћи говор сарадницима, у покушају да их све охрабри да наставе да биљеже добре резултате до краја сезоне.

"Радите као тим, без култа личности, као прошли пут, будите позитивни и сви уједињени. Ја ћу дати о свему завршну реч", рекао је Михајловић наглашавајући да ће давати команде и из болничког кревета. И тако је показао још једном колико је велики.

Због тога што је велики фудбалер, тренер, али прије свега и велики човјек, нови одлазак Михајловића на лијечење изазвао је велику пажњу. За свега неколико сати послије обраћању медијима, на његовом телефону, преноси "Газета дело Спорт", било је преко 700 порука.

"Читаћу их једну по једну, али нећу одговарати и надам се да се нико неће наљутити. Хвала им свима, ево поздрављам их све преко новина. Можете да причате о тренеру Михајловићу, али оставите Синишу човека његовим потребама", насмијао се Михајловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана