Синђелић доминирао на првенству Српске

Д. Д.
Синђелић доминирао на првенству Српске

БАЊАЛУКА - Карате клуб Синђелић наставио је доминацију на првенствима Републике Српске. На сениорском првенству, које је одржано у Модричи протеклог викенда, освојио је прво мјесто са 35 бодова испред Нитена (Градишка) који је имао 14, те Енергије са 13 поена.

Синђелић је био најбољи у конкуренцији 14 клубова и 70 такмичара. Бањалучани су освојили укупно 21 медаљу од тога је било седам златних, пет сребрних и четири бронзане медаље. Поред тога били су екипни шампиони Српске у борбама у мушкој и женској конкуренцији, као и други у катама. Сви ови резултати донијели су им убједљиво прво мјесто у Републици Српској што је за клуб и те­ како значајно.

- Још једном смо показали да смо најбољи клуб у Републици Српској и наставили смо доминацију. Веома је тешко задржати такмичаре у сениорској конкуренцији. Били смо не само најмасовнији већ и најуспјешнији клуб у Републици Српској, што је потврда нашег доброг рада и улагања у такмичаре. Пред нама су већ нова искушења. Наредног викенда нас очекује првенство БиХ гдје желимо да наставимо са квалитетним резултатима - истакао је Мирољуб Кременовић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана