Син Пеђе Стојаковића одабрао репрезентацију за коју ће наступати

ГС
Foto: Инстаграм

Син легендарног кошаркаша Предрага Стојаковића Андреј Стојаковић (18) је у својој средњој школи Џезуит у Сакраменту добио дрес који ће носити на престижној утакмици "McDonald's All-American Game", а том приликом је истакео да је поносан јер ће представљати Сакраменто, али и Грчку.

"McDonald's All-American Game" је меч у којем учествују најбољи играчи који су те године завршили средњу школу у Сједињеним Америчким Државама.

"Прошле године у ово вријеме, нисам ни размишљао о овоме. Радујем се томе да изађем на терен, да представљам Сакраменто и Грчку. Веома сам узбуђен", рекао је Андреј којем је мајка Гркиња.

Стојаковићев син важи за једног од талентованијих кошаркаша у Америци, из Кошаркашког савеза Србије наводно већ чине све како би Андреј изабрао Србију у репрезентативној каријери, али ова изјава могла би да умањи очекивања српске јавности.

Андреј игра на позицији "два", а поред понуда престижних колеџа попут Кентакија, UCLA, Тексаса, Индијане и осталих изабрао је Станфорд, преноси  "EuroHoops".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана