Силва: Митровић се у посљедња два дана није осјећао добро

Танјуг
Силва: Митровић се у посљедња два дана није осјећао добро

ЛОНДОН- Менаџер Фулама Марко Силва изјавио је да се лондонски клуб налази у тешкој ситуацији због повреде српског репрезентативца Александра Митровића, преноси британски „Стандард“.

Митровић се повриједио на мечу између Србије и Шведске (4:1) у Лиги нација, која је одиграна 24. септембра. Он је на овом мечу постигао три гола за Србију, али се повриједио после дуела са Виктором Линделофом. Митровић је потом играо неколико дана касније на мечу Србија - Норвешка, а онда је био у тиму Фулама на дуелу са Њукаслом у Премијер лиги. Српски фудбалер је морао раније да изађе са терена, пошто је обновио повреду на дуелу са Њукаслом.

Митровић је због повреде пропустио и јучерашњи меч 10. кола Премијер лиге против Вест Хема (1:3).

-Имали смо сумње око тога да ли би требало да игра другу утакмицу за Србију. Медицински тимови су били у контакту и рекли су нам да је у стању да игра други меч. Ово су тешке ситуације, не само за нас него за све клубове, када желите да заштитите своје играче и овако нешто се догоди.

Послије повреде у првој утакмици мислим да није била баш најбоља ствар за Митровића да игра и други меч и то свих 90 минута - истакао је Силва.

Он је рекао да није сигуран да ли ће Митровић бити спреман наредног викенда за меч са Борнмутом.

-Пратимо његово стање из дана у дан. Надали смо се да ће данас поподне бити са нама на тренингу. Нажалост у посљедња два дана није се осјећао добро. Морамо да наставимо да пратимо његово стање, да процијенимо када би могао да почне да тренира поново са екипом - закључио је Силва.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана