Серена Вилиjамс изјавила да се није опростила од тениса

Anadolija
Серена Вилиjамс изјавила да се није опростила од тениса

АНКАРА Америчка тенисерка Серена Вилијиамс, за коју се сматрало да се опростила од тениса након меча у којем је испала с УС Опена, изјавила је како се још увијек није пензионисала

У интервјуу за магазин "Вог" у августу, Серена Вилијамс је изјавила како је спремна за сљедећу фазу свог живота, али је избјегла дати коначну изјаву након пораза од Ајле Томљановић на УС Опену. Ипак, бивша прва тенисерка свијета дала је изјаву којом је шокирала спортски свијет у свом првом јавном наступу након испадања с УС Опена.

"Нисам у пензији. Имам врло велике шансе за повратак. Моја кућа има тениски терен. Још увијек нисам размишљала о пензији", поручила је 41-годишњ, говорећи на конференцији у Сан Францисцу, гдје је представила своју инвестицијску компанију Серена Вентурес.

 Упитана хоће ли поновно размотрити своју одлуку о повлачењу на конференцији за новинаре након елиминације с УС Опена,Вилијамс је тада казала: "Не знам. Нисам о томе размишљала. Увијек сам вољела Аустралију", мислећи на Аустралиан Опен, први Гранд Слам турнир сљедеће сезоне. Вилијамс је једна од најбољих играчица тениса, са 73 појединачне титуле, од којих 23 на Гранд Слам турнирима, и четити златне олимпијске медаље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана