Сензација у Србији: Нови Пазар од зоне испадања до првог мјеста Суперлиге

Srpska Info
Foto: Printscreen

Седма побједа заредом довољна је да екипа Владимира Гаћиновића засједне на прво мјесту Суперлиге.

Ни Звезда, ни Партизан, ни Војводина, ни ТСЦ. Нико није успио да освоји више бодова до сада од Новог Пазара који је хит националног првенства. Послије гостовања Радничког из Крагујевца које је тим Владимира Гаћиновића успјешно пребродио тријумфом од 3:1, послије дужег времена је неко засјео на прво мјесто Суперлиге, а да то нису “вјечити ривали”.

Врло занимљив меч гледали смо у срцу Шумадије. Играло се на гол више, онако како многи и желе да виде на суперлигашким теренима, а први гол пао је у 15. минуту послије једанаестерца. Тада је Нови Пазар заправо добио “два у један” – Ивановић, фудбалер Радничког који је скривио најстрожу казну добио је црвени картон, а онда је са “креча” био прецизан Исламовић.

Није се предавао Раднички, желио је да покаже тренутно једној од најбољих екипа у Србији (ако гледамо резултате) да није тако лако “срушити” Чика Дачу, па је тако стигла и награда у виду поготка, поново са пенала, а овога пута је искусни Немања Томић био стријелац.

Друго полувријеме је било знатно занимљивије. Прије свега што је Гаћиновић увођењем са клупе Ненада Гаврића и Слободан Станојловића добио много у самом нападу. И није им много требало да заблистају. Бивши играч Звезде је послије сјајно одузете лопте из 57. минуту на савршен начин спојио са голом асистенцијом по земљи некадашњег ђака Партизана који је са неколико метара погодио мрежу. Треба нагласити и да је овај двојац управо прошле недјеље стигао у тим из Пазара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана