Савићевић честитао фудбалерима Србије пласман на Мундијал

Срна
Савићевић честитао фудбалерима Србије пласман на Мундијал

ПОДГОРИЦА - Предсједник Фудбалског савеза Црне Горе /ФСЦГ/ Дејан Савићевић похвалио је игру фудбалера Србије у утакмици са Португалијом и честитао им пласман на Свјетскоо првенство у Катару.

"Признајем, нисам очекивао, заиста сам пријатно изненађен побједом Србије. Плашио сам се онога што се десило у другом минуту, страховао од тих неких ствари, не мислим на вјетар… Без икаквог увијања, постојао је фаул над Гудељом код гола Португалије, не знам зашто судија није гледао снимак? Србија се и поред тога дигла, одиграла фајтерски. Самопоуздање, жеља, хтјење. Супер, честитам", рекао је Савићевић новинарима.

Савићевић је послао поруку некадашњем саиграчу из "Црвене звезде" и репрезентације Југославије Драгану Стојковићу и честитао му успјешан циклус на клупи Србије.

"Ваљда се одморио од силних позива са свих страна, па ћу обавити с њим и телефонски разговор. Човјек је унио пријеко потребну енергију у државни тим, уозбиљио читав амбијент, нема више онога: жЈа ћу да играм, ја нећу да играм за репрезентацијуж. Одзвонило је таквим појавама, Србија се утегла. Кад видим толико квалитетних момака, свака им част", навео је Савићевић шта је "орловима" донио човјек са којим је у једном периоду заједно водио главну ријеч у Фудбалском савезу Југославије.

Савићевић је био селектор, а Пикси предсједник Фудбалског савеза Југославије, касније Фудбалског савеза Србије и Црне Горе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана