Савез се није бавио случајем Иване Радовић, њена одлука да не игра за БиХ

ГС
Савез се није бавио случајем Иване Радовић, њена одлука да не игра за БиХ

ГАЦКО - Предсједник Одбојкашког савеза БиХ Милутин Поповић демантовао је за "Глас Српске" натписе појединих медија из ФБиХ, који тврде да, одлуком челника савеза, Ивана Радовић више неће добијати позиве у репрезентацију, због своје објаве на друштвеним мрежама, додајући да то уопште није била тема разговора челника савеза.

- Органи савеза нису уопште одлучивали о томе. Радовићева је у једном периоду наступала за репрезентацију. Прошле године играла је мечеве ЦЕВ Златне лиге. Након тога није се више одазивала ни на припреме, ни на наступ у европским квалификацијама, нити је правдала то одсуство. Досадашња пракса је била да ако неко одбије наступ, односно не оправда своје одсуство, селектор на такве не рачуна. То је њена одлука - истакао је Поповић.

Млада Фочанка са осмијехом је прокоментарисала да федерални медији не могу без ње и истакла за "Глас Српске" да не жели више да се замара темом репрезентације БиХ.

- Дефинитивно сам одлучила да не желим више да будем дио селекције БиХ. Хоћу да кажем и то да сам одиграла Златну лигу и након тога нисам могла играти квалификације за ЕП јер сам имала повреду рамена. Сви су то знали и нико ми и није тражио било какво оправдање - нагласила је Радовићева.

Одбојкашица екипе Гацка нашла се на мети федералних медија због објаве на друштвеним мрежама. Спорно им је што се сликала са шубаром, подигнута три прста и поруком исписаном на ћирилици у којој се помиње Момчило Ђујић.

У разговору за "Глас Српске" прије два дана је рекла да је све отишло предалеко и да јој је четнички војвода предак, те да је поносна на то, као и своје поријекло. Такође наглашава да је добила и велику подршку од колегиница уз националног тима, али и других клубова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана