Сантос срушио Слогу у Модричи

Д. Д.
Сантос срушио Слогу у Модричи

МОДРИЧА - Слога није успјела да дође до бода против Жељезничара иако се до финиша чинило да ће меч у Модричи да заврши неријешеним резултатом. На крају су гости славили 1:0.

Кључни моменат је био у 83.минуту када је Семир Штилић проиграо Сантоса који је постигао испоставиће се једини гол на мечу.

Прво полувријеме није донијело већа узбуђења. Нешто више лопту у посједу имали су гости који су и први запријетили у деветом минуту преко Сулејмана Крпића.

На другој страни узвратио је Павел Баранов чији ударац је отишао преко гола. Услиједио је затим период нешто мирније игре а у финишу првог дијела опет су шансе имали гости. У 38.минуту Сантос није био прецизан да би у 43. минуту ударац Недима Мекића зауставио Бакир Брајловић.

Старт другог дијела је у потпуности припао Слоги. Домаћи тим је био опаснији а највећу шансу су имали у 60.минуту. Угљеша Стевановић је одлично шутирао а Муфтић је спасио свој гол.

И када се чинило да ће у Модричи доћи до подјеле бодова, Семир Штилић је упослио Сантоса који у 81.минуту доноси предност гостима. У финишу је Зајић са пет метара послао лопту преко гола.

Резултати 22. коло МОДРИЧА: Слога - Жељезничар 0:1( Сантос 81), БАНОВИЋИ: Слобода - Леотар 2:1 (Врањеш 6. пенал 54 - Аћимовић 84), КОЊИЦ: Игман - Зрињски 0:3 (Оремуш, 26. аутогол, Билбија 73, Киш 82), ПОСУШЈЕ: Посушје - Широки Бријег 0:1 (Вукоја 21) ДОБОЈ КАКАЊ: Сарајево - Вележ 0:1 (Мартиновић аутогол 74) БАЊАЛУКА: Борац - Тузла сити 3:0 (Нинковић 22, Војновић 35, Мркаић 73)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана