Салцбург дочекује Бајерн, Ливерпул против Интера

ГС
Foto: Илустрација

Дерби дана у оквиру осмине финала Лиге шампиона игра се у Италији, гдје Интер дочекује екипу Ливерпула. У истом термину, Бајерн гостује код Салцбурга. Кретање резултата са оба меча можете пратити на нашем порталу.

Дуел ПСЖ-а и Реала у уторак није оправдао очекивања љубитеља фудбала, па прилику да поправе утисак имаће Интер и Ливерпул.

Шампион Италије дочекује "црвене" са намјером да оствари што бољи резултат пред реванш на "Енфилду", а за то ће им бити потребно много труда.

Интер не игра у фантастичној форми, у националном шампионату поражени су од Милана и играли неријешено са Наполијем, па су изгубили прво мјесто на табели.

Ливерпул, с друге стране, не пружа блиставе партије, али редовно побјеђује у Премијер лиги, чиме држи корак за водећим Манчестер ситијем.

Двије екипе одиграле су четири међусобна дуела, а енглески тим води у побједама 3:1.

Оба клуба некадашњи су шампиони Европе - Италијани имају три, а Енглези шест "ушатих" трофеја.

"Црвени" се враћају на стадион гдје су већ играли ове сезоне, с обзиром да им је противник у групи била екипа Милана.

У другој утакмици данашњег програма, која се игра у истом термину, Бајерн као велики фаворит гостује код Салцбурга, преноси РТС.

Јулијан Нагелсман предводи казнену њемачку експедицију, која је у првој фази Лиге шампиона остварила свих шест побједа, док се Слацбург узда у чињеницу да су у претходном периоду успјели да се надигравају са Бајерном

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана