Салах: Мијењао бих све награде за репризу финала Лиге Шампиона

Tanjug
Foto: Instagram

Нападач Ливерпула Мохамед Салах изјавио је данас да би мијењао све индивидуалне награде које је освојио ове сезоне за могучност да поново одигра финале Лиге шампиона против Реала.

Енглески великан поражен је са 1:0 у бици за трофеј у елитном клупском такмичењу, а гол одлуке за Мадриђане постигао је Бразилац Винисијус Жуниор.

Салах је проглашен за плејмејкера сезоне у Премијер лиги, а подијелио је Златну копачку, намијењену најбољем стријелцу са Корејцем Сон Хон-Мингом из Тотенхема. Египћанин је изабран и за играча године у избору енглеских новинара, али и навијача.

"Никад нечу заборавити чињеницу да сам у истој сезони добио признање од новинара и навијача. Ипак, мијењао бих сва та индивидуална прижнања за прилику да поново одиграм финале Лиге шампиона. Међутим, фудбал тако не функционише. Не могу да изразим ријечима колико сам желио да донесем трофеј у Ливерпул, али на крају нисмо успјели. Била је ово дуга сезона, али део мене жели да нова почне веч сутра", истакао је Салах, а пренио Ројтерс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана