Рукометашицама Мире нико раван

Н. Ђ.
Рукометашицама Мире нико раван

Приједор - Рукометашице "Мире" на најљепши начин завршиле су сезону Премијер лиге БиХ савладавши Радник са убједљивих 37:21(19:10).

Ова побједа била је круна на прву шампионску титулу која је освојена коло прије краја првенства. Умјесто у поплављеној Бијељини, утакмица посљедњег 22. кола, уз договор клубова, одиграна је у Приједору.

Рукометашице "Мире" лако су изашле на крај са "фењерашем", а на крају су имале биланс од 17 побједа, два ремија и три пораза, уз укупну гол-разлику 676:525 и 53 освојена бода.

- Иза нас остале су четири године напорних тренинга, одрицања и рада. Послије три узастопне вицешампионске титуле коначно смо сав уложен труд материјализовали титулом. Заслужено смо прве у премијерлигашкој конкуренцији, а преостаје да још покушамо да стигнемо до "дупле круне". Прошле године биле смо у финалу Купа БиХ, а сада нам се пружа прилика да пред нашим вјерним навијачима, који су нам пружали подршку, пошто је завршни турнир у Приједору, подигнемо још један трофеј - рекла је најбоља играчица Приједорчанки Милица Влаховић.

Члан Извршног одбора Рукометног савеза БиХ Александар Миљуш уручио је прелазни пехар намијењен прваку, као и трофеј у трајно власништво голману Ени Бришевац, а потом је услиједило велико славље истинских спортских хероина Приједора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана