Рукометаши Леотара играју посљедњи меч на свом терену у овој години

Г.С.
Рукометаши Леотара играју посљедњи меч на свом терену у овој години

ТРЕБИЊЕ - Рукометаши Леотара ће се од домаћих навијача за ову годину опростити у суботу, када је на програму дерби меч против Вогошће. Њихов ривал је тренутно на трећој позицији са 14 бодова и утакмицом мање.

Свој квалитет показали су и у европским наступима тако да Требињце очекује меч у којем желе да остану при врху такмичења.

- Играмо посљедњу утакмицу у овој години пред нашим навијачима и желимо да се од њих опростимо на најљепши начин. Долази нам екипа Вогошће, која је веома искусна и мотивисана екипа која се бори за врх. Зато нас очекује веома тежак посао. Имали смо времена да се одморимо и припремимо. Сигуран сам да ће свако од нас дати максимум да остваримо побједу и на тај начин крунишемо сјајну годину. Позивам навијаче да дођу у што већем броју и да нам помогну да то и остваримо, да буду наш осми играч, а ми ћемо им се одужити добром партијом - рекао је голман Милош Кнежевић.

Управа Леотара је за овај меч у суботу спремила и наградну игру за публику како би се највјернијим навијачима одужила за подршку током године. Меч је од 17 часова. Ипак за рукометаше ово неће бити крај полусезоне, јер имају још гостовање у Невесињу у првенству БиХ као и Свесрпски куп у Лазаревцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана