Рукометаши из Српске играју на Ибици

Г.С.
Рукометаши из Српске играју на Ибици

ИБИЦА - Рукометаши Његош Ђукић и Никола Јеремић нису се покајали што су на почетку сезоне појачали шпанског друголигаша Еивиесу.

У клубу су их одлично прихватили и за рукометаше из Српске ово је сјајно искуство.

- Снашли смо се одлично. Што се тиче клуба, услова и рада, баш нам прија. Све је супер организовано. Учимо тотално другачији рукомет и концепт игре. Требало нам је времена да се прилагодимо, али сад је све боље. Све више схватамо како да напредујемо током мечева и уживамо у сваком моменту - истакао је Ђукић који је каријеру почео у Брчком.

У Шпанију је отишао из Слободе. Њихов тим је тренутно на 14 позицији са девет бодова.

- Први циљ је да изборимо опстанак и уз то да направимо окосницу екипе која ће се наредне сезоне борити за пласман у плеј-оф. То је неки дугорочни циљ, екипа је веома млада и напредују. Лига је веома добра. Има пуно рукометаша који су играли Асобал лигу, то је и други тим Барселоне за који игра млади Цикуша, велика нада рукомета. Квалитетнија је лига него што смо очекивао – додао је Ђукић.

Рукометаш истиче да је живот на острву прелијеп.

- Ибица је заиста прелијепо острво. Нуди све за угодан живот, сјајно вријеме, а уз то људи су веома пријатни. Одлично су ме прихватили и заиста уживају у животу тако да су идеална средина за живот - додао је Ђукић. Д. Д.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана