Рукометаши БиХ у проблемима: Отпао један од најбољих играча, упитан и Панић

ГС
Рукометаши БиХ у проблемима: Отпао један од најбољих играча, упитан и Панић

Рукометаши репрезентације Босне и Херцеговине бит ће значајно ослабљени против Низоземске у мечу 2. кола Европског првенства, с обзиром да ће меч пропустити Сењамин Бурић, а упитан је и наступ вирозног Марка Панића, јавља репортер портала Кликс из Манхајма.

 Ову вијест потврдио је помоћник у стручном штабу наше репрезентације Дамир Доборац, истакавши да Панић има грозницу, док је Бурић повриједио препону и пропустит ће мечеве с Низоземском и Грузијом.

Ипак, Адин Фаљић је показао да и он може на одличан начин обављати улогу пивота, те се надамо да ће бити достојна замјена за Бурића, док се у нашем стручном штабу надају опоравку Панића за сутрашњи меч.

Што се тиче осталих рукометаша, сви су без проблема одрадили тренинг и бит ће на располагању селектору Ирфану Смајлагићу.

Наша репрезентација је доживјела пораз у првом колу од актуелног европског првака Шведске резултатом 29:20, док је Низоземска савладала селекцију Грузије резултатом 34:29 и јасно је да је у питању меч одлуке у борби за друго мјесто у групи.

Сусрет БиХ и Низоземске игра се сутра у дворани САП Арена у Манхајму с почетком у 18 часова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана