Рукометаш Дарио Ђенадија појачање добојског клуба: Слога прилика за доказивање

Г.С.
Рукометаш Дарио Ђенадија појачање добојског клуба: Слога прилика за доказивање

ДОБОЈ - Један од најперспективнијих рукометаша у Републици Српској Дарио Ђенадија каријеру ће наставити у добојској Слоги. Млади рукометаш је потписао уговор и за њега ће наредна сезона бити пуна доказивања у елитном рангу.

Ђенадија је до сада наступао у Првој лиги Републике Српске, а сад ће имати велики изазов. Млади бек је скренуо пажњу на себе квалитетним партијама у дресу Козаре из Козарске Дубице у Првој лиги Републике Српске, а сада ће имати додатни изазов - наступ у елитном рангу такмичења.

Лијеви бек истиче да се није пуно двоумио у бези са наставком каријере, посебно јер је Слога била најконкретнија.

- За мене ће наредна сезона бити велики изазов. Прелазим у квалитетније такмичење и сигурно је да ће ми пуно значити за даљи играчки развој. Имаћу прилику да играм јачу лигу, да имам квалитетније мечеве и противнике и да покушам да се наметнем и у тој конкуренцији - истакао је Ђенадија.

Млади рукометаш ће у Добоју наставити и школовање, а истиче да се одлучио за Слогу због давања шансе младим играчима.

- Слога има квалитетан тренерски кадар, прошле сезоне су дали шансу младим рукометашима и ту видим и своју шансу. Прошле сезоне су афирмисали и неколико младих играча, имају екипу која је спој младости и искуства, што ми уз добар рад на тренинзима гарантује напредак. Ја треба да се докажем на тренинзима и изборим за своје мјесто, тако да вјерујем да ћу оправдати очекивања у новом тиму. Сигурно је да ћу дати све од себе да будем још бољи - поручио је Ђенадија.

Лијеви бек истиче да познаје неке од играча са којима ће сарађивати наредне сезоне.

- Познајем неке од саиграча, играли смо једни против других, тако да знам шта ме очекује. Не сумњам да ћу се брзо уклопити у екипу и да ћемо покушати да и у новој сезони направимо добре резултате - поручио је млади бек.

Прије турнира два меча

Добојска Слога ће прије 54. ТВ турнира шампиона одиграти два контролна меча. Екипа тренера Дејана Василића играће против Маглаја, којег је преузео управо бивши тренер Слоге Миљан Станић, док се тражи други ривал. Након тога слиједе мечеви на ТВ турниру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана