Круљ: Иако смо десетковани, желимо добар резултат против Крупе

Д. Д.
Foto: Д.Стојнић

ПРИЈЕДОР - У дерби меч 18. кола првенства Републике Српске, фудбалери Рудар Приједора улазе ослабљени без чак девет играча.

Четири фудбалера су ван строја због картона, остали због повреда и папирологије. Тренер Бојан Круљ међутим истиче да ће 11 играча који изађу на терен бити најбољи тим који мора да покаже свој квалитет и покуша да заустави лидера шампионата и освајача "дупле круне" Крупу у прошлој сезони.

-Крупа је екипа која је низ година у самом врху. Ове сезоне је лидер на табели и вјероватно има амбиције да се се врати у друштво најбољих, Сигурно је да их респектујемо, очекује нас веома захтјевна утакмица. Нажалост за меч нећемо моћи да рачунамо на деветорицу играча који нама доста значе. Немања Марић, Немања Пекија, Данило Мармат, Харун Алибеговић изостају због картона,Ђоан Цервос, Стефан Радаковић, Един Кесић су повређени, Виктор Сантос и даље нема дозволу. Ведад Делић је дуже ван строја. Немања Раковић тренира са екипом већ двије недјеље али са њим треба да будемо опрезни што се тиће уласка у тим и минутаже.  Баш смо десетковани за први меч у наставку сезоне, али ћемо покушати да направимо што је могуће бољи резултат. Састав који изађе на терен биће најбољи и мора тако да игра

Бек Марио Сајак истиче да ће екипа збити редове и покушати да надокнади изостанак саиграча.

-Респектујемо Kрупу, играчи који изаћу на терен, даће максимум да бодови остану у Приједору - поручио је Сајак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана