Роналдо се враћа у Реал, жели да игра Лигу шампиона?

Танјуг
Foto: Танјуг

МАДРИД- Португалски репрезентативац и фудбалер Манчестер јунајтеда Кристијано Роналдо могао би да се врати у мадридски Реал како би наредне сезоне играо у Лиги шампиона, тврди шпански спортски лист "Марка.

Италијански лист "Ла Република" је прије неколико дана објавио да би Роналдо могао да напусти енглески клуб, јер се не уклапа у визију новог менаџера Манчестер јунајтеда Ерика тен Хага.

"Марка" подсјећа на изјаву првог човека Реала Флорентина Переза, који је рекао крајем прошле сезоне да не постоји могућност да се Роналдо врати у мадридски клуб.

Међутим, шпански лист истиче да су се неке околности у међувремену промијениле.

"За Роналда је најважније да настави да игра у Лиги шампиона. То наредне сезоне неће моћи са Јунајтедом, који је био шести у Премијер лиги. Роналдо има уговор са енглеским клубом до јуна наредне године, а Лигу шампиона би могао да искористи као аргумент за одлазак из Манчестер јунајтеда", наводи "Марка".

Шпански медији истичу да није немогуће да се славни фудбалер врати у Спортинг из Лисабона.

"Такав сценарио избацује могућност да се Роналдо врати у Спортинг. Без обзира на то што има 37 година, чини се да Кристијано жели да настави да игра на највишем могућем нивоу како би отишао на СП у Катар. Перез се био концентрисао овог љета на довођење Килијана Мбапеа и тада је изјавио да Роналдо није могућност. Ствари су се у међувремену промијениле, клуб тражи нападаче и долазак Португалца би могао да буде привремено рјешење. Међутим, ремећење атмосфере у свлачионици би могло да наштети екипи", истиче се у саопштењу "Марка".

Роналдо је играо за Реал од 2009. до 2018. године. Он је са мадридским клубом освојио 15 трофеја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана