Роналдо постаје небитан у Јунајтеду

ГС
Роналдо постаје небитан у Јунајтеду

Фудбалери Манчестер Јунајтеда разочарали су још једном ове сезоне, имали су Њукасл за ривала,а епилог је био, када је овакав Јунајтед у питању - очекиван, реми резултатом 0:0.

Без голова завршен је меч на "Олд Трафорду", и без лијепог и атрактивног фудбала који је некад красио домаћи клуб. То су нека давна времена која се призивају међу навијачима "Ђавола" међутим мораће још да се начекају да поново виде неке нове Бекаме, Кантоне, Сколсе, неког новог Роја Кина.

Управо је Португалац био централна фигура меча, али не због потеза, дриблинга, гола, далеко од тога, већ због измјене због које је врло нерапосложен напустио терен.

Тен Хаг је уврстио Роналда у првих 11, играо је Португалац до 72. минута без нарочитог доприноса, па га је Рашфорд замијенио двадесетак минута прије краја. Није Роналдо више играч који у континуитету може да доноси превагу, видјело се то и данас против организованог Њукасла који се такође није прославио у прилично монотоној партији оба састава.

Јунајтеду је бод донио тек спознају да је одбио данашњег ривала да га претекне на табели, одржао се Тен Хагов тим на петом мјесту, али ривали изнад полако одмичу и дјелује да ће се тај тренд само наставити са протоком сезоне.

У исто вријеме, Челси је наставио тамо гдје је стао у минулој рунди. Четврту узастопну побједу уписали су "Плавци", овог пута у Бирмингему против Астон Виле 2:0 головима Мејсона Маунта који је ријешио утакмицу.

Челси остаје на четвртој позицији, дјелује да може да ухвати прикључак са Тотенхемом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана