Роналдо подигао припреме на нови ниво куповином најсавременије коморе с кисиком

ГС
Foto: Архива/Танјуг

Фудбалер Манчестер Јунајтеда Кристијано Роналдо (36) је познат по свом запањујућем нивоу физичке кондиције и радних навика, а сада је у ту сврху одлучио отићи и корак даље.

The Sun извјештава да је купио и у свом дому инсталирао најсавременију комору с кисиком, коју је тешко пронаћи у Великој Британији, а све како би му помогла да одржи и поправи своју физичку спрему.

Инвестиција је наводно вриједна око 15.000 фунти, а справа омогућује Роналду да удахне чист ваздух директно у крвну плазму у удобности властитог дома, помажући му у опоравку након напорних утакмица, док је још раније преселио комору за криотерапију из Торина у Манчестер, преноси Klix.ba

Комора за криотерапију дизајнирана је за подстицање опоравка мишића. Дизајнирана је тако да се температура може спустити и до минус 200 степени како би помогла у опоравку мишића узрокованих траумом и физичким напором.

Подсјетимо, Кристијано Роналдо се крајем љета вратио на Олд Траффорд из Јувентуса у којем је играо три сезоне.

Роналдо је с Манчестер Јунајтедом потписао уговор до 2023. године, а Црвени ђаволи су га платили 15 милиона евра, уз осам милиона евра кроз бонусе. Ове сезоне је одиграо 20 утакмица у свим такмичењима и постигао је 14 голова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана