Роналдо: Цијеним тројицу фудбалера Манчестера, млади играчи не поштују старије

Агенције
Foto: Агенције

Фудбалер Манчестер јунајтеда Португалац Кристијано Роналдо каже да има лијепо мишљење само о три играча клуба са "Олд трафорда".

Британски медији објављују нове дијелове интервјуа који је Португалац дао новинару Пирсу Моргану, а који је главна тема посљедњих неколико дана. 

Роналдо је извријеђао Манчестер јунајтед, садашњег менаџера Ерика тен Хага, бивше менаџере Ралфа Рангника, Оле-Гунара Солскјера, садашње и бивше саиграче... 

"Од играча Јунајтеда могу да истакнем само њих тројицу. Диого Дало је врло професионалан, иако је млад и не сумњам да ће дуго трајати. Паметан је, интелигентан и јако професионалан. Могу још да споменем Лисандра Мартинеза и Каземира", рекао је Роналдо.

Португалски фудбалер се потом осврнуо на младе фудбалере Манчестер јунајтеда, које је критиковао.

"Они не поштују искусније и старије играче, живе у другачијој ери. Морам да кажем да мој син, који има 12 година нема такав менталитет. Млади играчи данас до неких ствари долазе пуно лакше, уопште се на муче, баш их брига. Праве се да слушају, али на једно уво им уђе, а на друго изађе. То ме не изненађује, али за њих је права штета што кад имају најбољи примјер испред себе, макар не покушају да га слиједе", навео је Роналдо.

Појаснио је и на кога мисли. "Ја сам тај примјер. Сваког јутра први долазим на тренинг и посљедњи одлазим", поручио је Роналдо.

Роналдо (37) се прошле године вратио у Манчестер јунајтед, а има уговор са "црвеним ђаволима" до краја сезоне.

Британски медији су пренијели да су се Роналдо и његов менаџер Хорхе Мендеш тајно састали прошле недјеље са представницима Бајерна како би се договорили о преласку португалског репрезентативца у њемачки клуб.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана