Рој Кин хвали бивши клуб: Ово је велика побједа Тен Хага

Танјуг
Foto: Танјуг

МАНЧЕСТЕР- Бивши фудбалер Манчестер јунајтеда Рој Кин изјавио је да је менаџер клуба са "Олд трафорда" Ерик тен Хаг најзаслужнији за тријумф против Ливерпула у трећем колу Премијер лиге, преносе британски медији.

Манчестер јунајтед је у прва два кола Премијер лиге поражен од Брајтона (1:2) и Брентфорда (0:4). "Црвени ђаволи" су синоћ на свом терену тријумфовали над Ливерпулом 2:1 и остварили прву побједу у новој сезони у енглеском првенству.

"Ово је велика побједа Тен Хага. Он је направио неколико великих потеза прије меча. Оставио је звијезде (Кристијана Роналда) на клупи, а затим је сјајном побједом у великом дербију придобио играче, али је и подигао атмосферу у цијелом клубу", рекао је Кин, који је играо за Манчестер јунајтед од 1993. до 2005. године.

Он је истакао да Манчестер јунајтед мора да настави са добрим играма у наставку сезоне.

"Сви ће да лете на наредном тренингу Јунајтеда, а биће сјајан штимунг у кантини. Ова побједа је донијела Јунајтеду већ заборављену енергију и "филгуд" фактор кога толико дуго није било. Ово је огроман тријумф, али то мора да се понови за неколико дана против Саутемптона", додао је славни ирски фудбалер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана