Рођенданска прослава са Mozzartом: ФК Рудар обиљежио 90 година постојања пријатељском утакмицом са Партизаном

Mozzart
Foto: Mozzart

И када се прославља и када се тугује пријатељи су увијек ту за пријатеље. Овог пута ФК Рудар Приједор окупио је своје пријатеље поводом прославе 90 година постојања клуба, а рођенданска прослава обиљежена је пријатељском утакмицом са Партизаном. Betting спонзор сусрета била је компанија Mozzart. Подршка кроз ово спонзорство само је наставак успјешне сарадње регионалног лидера у приређивању игара на срећу и „рудара са Сане".

Тим Гордана Петрића послије избореног европског прољећа дочекао је на Градском стадиону црно-беле који су до сада два пута са првим тимом гостовали у Приједору прије равно пола вијека. Као и тада, многобројна подршка са трибина гостима и домаћинима није изостала.  

"Утакмица је одржана у склопу прославе 90 година постојања Рудар Приједор и трајаће цијелу сезону. Централни догађај ће бити одржан 23. маја наредне године- на дан оснивања нашег клуба. Након 50 година, ово је треће гостовање црно-белих у Поткозарју, а прва два су била далеке 1972. године" истакли су организатори.

На крају узбудљивог меча, славио је домаћин који је забиљежио побједу против комбинованог тима црно-белих. Иначе, на овом мечу тачку на играчку каријеру ставио је дугогодишњи првотимац Рудар Приједора, Горан Котаран, који је у дресу тима из града на Сани одиграо 303 утакмице.

Током прошле сезоне ФК Рудар Приједор кренуо у још једну авантуру у Премијер лиги БиХ, а подршка у остварењу амбиција стигла им је тада од компаније Mozzart, која била ексклузивни беттинг партнер „рудара са Сане".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана