Робертсон: Карте које сам добио од клуба препознате као лажне

Танјуг
Foto: Танјуг

ЛИВЕРПУЛ - Фудбалер Ливерпула Енди Робертсон изјавио је да је у суботу дао карте за финале Лиге шампиона једном пријатељу који је имао проблема приликом уласка на париски стадион и да су те карте препознате као лажне, што како је истако Робертсон, није могуће, јер их је добио од клуба.

УЕФА је претходно окривила људе који су са "лажним картама" покушали да уђу на утакмицу за хаос који је настао испред стадиона уочи финала Лиге шампиона.

"Добио сам карте преко клуба и неко је рекао мом пријатељу да су лажне. Са сигурношћу могу да кажем да то није био случај јер их је добио од мене. Потом се француска полиција одлучила да употријеби сузавац на навијаче и породице. То је највећа утакмица у фудбалу, морала би да буде боље организована", рекао је Робертсон за "Скај спорт".

Фудбалери Реала побиједили су Ливерпул 1:0, а почетак утакмице је каснио више од пола сата због нереда око стадиона у Паризу.

Француска полиција је саопштила да је 68 људи ухапшено, а 39 стављено у полицијски притвор, због инцидената уочи финала ЛШ.

Локална полиција тврди и да је већи број навијача покушао насилно да уђе на стадион, а онда су припадници органа реда у неколико наврата користили сузавац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана