РК Младост јесењи дио завршила на другом мјесту

Г.С.
РК Младост јесењи дио завршила на другом мјесту

БАЊАЛУКА - Рукометни клуб Младост је јесењи дио сезоне у првенству Републике Српске завршио на другом мјесту. Бањалучани су остварили осам побједа уз један реми и пораз.

Тренутно су на два бода заостатка иза јесењег шампиона Вишеграда који је управо и нанио једини пораз бањалучком тиму. У актуелном шампиону су задовољни направљеним, мада истичу да се увијек може боље. Тренер Данијел Божић зна на чему треба да се ради у паузи.

- Полусезоном, која је иза нас, можемо да будемо задовољни. Свјестан сам био на почетку, кад сам прихватио улогу тренера, да ће јако тешко бити мотивисати момке да понове успјех од прошле године. Као тренер и човјек никада не могу бити у потпуности задовољан приказаним, али ми је драго што је екипа показала карактер, одржала атмосферу и наставила тамо гдје смо стали у мају без обзира на то што смо на другом мјесту. Сви знамо куда су усмјерене мисли управе у том клубу и да је ове године неколико клубова започело такмичење са највишим амбицијама. Моја екипа је још у процесу привикавања на нови систем рада, а и на играче који су дошли на почетку. Сматрам да ћемо у другом дијелу, уколико нас здравље послужи, бити на још вишем, прије свега физичком, а онда и техничко-тактичком нивоу, што ће сигурно бити један од кључних фактора у борби за врх табеле - истакао је Божић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана