РК Козара одустала од Прве лиге Републике Српске

Д.Д.
РК Козара одустала од Прве лиге Републике Српске

БАЊАЛУКА - Управни одбор Рукометног савеза Републике Српске на електронској сједници усвојио је молбу Рукометног клуба Козара из Козарске Дубице да не играју у текућој сезони м:тел Прве лиге.

Клуб из Дубице се недавно нашао у специфичној ситуацији у којој је остао без неколицине првотимаца и ради тога су били принуђени на овај корак и да од руководства „куће рукомета“ затражи да, ипак не играју ову сезону, с тим да ће такмичење наставити млађе селекције.

Овом треба додати да је Управни одбор Рукометног савеза Републике Српске са предсједником Маринком Умичевићем на челу мишљење о свему овом затражило и од комесара за такмичење Александра Врховца.

Комесар је, између осталог, предложио члановима УО да се у интересу рукометног спорта, а приликом доношења коначне одлуке, треба да се узме у обзир сав допринос који је клуб из Козарске Дубице до сада дао у развоју младих играча као и самој популаризацији рукометног спорта. Овдје је још напоменуо да ће у складу са Пропозицијама такмичења бити избрисани сви резултати РК Козара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана