РК Дервента циља шампионску титулу

Милан Зубовић
РК Дервента циља шампионску титулу

ДЕРВЕНТА - Рукометни клуб Дервента започео је прирпеме за нову прволигашку сезону у којој је зацртао највише амбиције, шампионску титулу Републике Српске.

Предсједник клуба Радован Пазуревић, поручио је играчима да је Дервента организован клуб, а ове сезона амбиције су да буде првак.

- То је наша жеља и циљ, а шта послије тога и како, није вријеме сада.

Нећемо туговати ако то не буде тако, биће првак неко бољи онда, али трчимо и играмо и боримо се за прво мјесто - рекао је Пазуревић, те додао да је Дервента средина отворена за све.

- Дервента је град рукомета увијек био и браните боје једног бренда града и клуба, који је дао велика има у рукомету у оној држави - подсјетио је Пазуревић.

Предсједник Управног одбора клуба Славен Шмуља поздравио је све играче и изразио задовољство што је играчки кадар састављен од искуства и младости.

- Имамо један богат играчки кадар и сигуран сам да уз рад и залагање можемо бити прваци.

Идемо да играмо и боримо се, па докле стигнемо. Сигурно је да ће Дервента бити неосвојива тврђава за све екипе - поручио је Шмуља.

Задовољство одличним тимом који ће имати на распологању није крио ни тренер Милорад Бјелошевић, те је захвалио Управи на одлично одрађеном послу током љетне паузе.

Прозивци Бјелошевића одазвали су се Звјездан Сибинчић, Горан Земуновић, Давор Живанић, Дарко Пећић, Немања Пејаковић, Ненад Кнежевић, Миленко Којић, Леонардо Николић, Лука Микеревић, те голмани Милан Дринић, Срђан Толимир и Сергеј Ђукић. На првој прозивици била су и четири нова играча Саша Шатара, Милош Максимовић, Сергеј Крстајић и голман Лазар Бера, те два повратника у тим Мики Денић и Данијел Пејић.

Оправдано су одсутни били Дражен Милинковић, Ален Савић, Ален Рамадновић, омладинци Косић, Пејаковић, Бегановић, док ће се екипи касније прикључити у току сезоне Дејан Станковић, Андреј Драгичевић и Радован Шкрга.

Прозивици је присуствовао и предсједник Скупштине клуба Богдан Поповић, те чланови Управног одбора Славен Ђекић и Данијел Нујић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана