РК Борац отказао све припремне мечеве

Дарко Драгичевић
РК Борац отказао све припремне мечеве

БАЊАЛУКА- Рукометни клуб Борац је отказао све најављене пријатељске турнире сениорског погона, као и турнир Свесрпског купа који треба бити одигран у Бањој Луци 12. и 13. септембра ове године.

У наредним данима размотриће наступе у европским такмичењима и Премијер лиги БиХ.

У саопштењу клуба се наводи:

- Сигурно остајемо посвећени раду и такмичењу у лигама Републике Српске, као и свим омладинским селекцијама, у знак отпора онима који неосновано лажу о нашем клубу и настоје га, разним притисцима, ослабити или чак угасити, а све то због спора у вези са простором на адреси Српска улица бр. 4.Поносно истичемо да смо обезбиједили доказе и свједоке који се не могу "побити" и пресуда мора ићи у нашу корист, али баш од тог тренутка крећу проблеми за наш клуб, јер је гашење Клуба једини начин да дођу до наше имовине. Ми као бивши европски шампион, вишеструки првак Републике Српске и  БиХ, вишеструки првак и освајач Купа Југославије, Републике Српске и Би-, понос нашег града, Републике Српске и региона, Клуб који послује са својом првом регистрацијом од 1950. године, остављени смо сами да се боримо са криминалном хоботницом.

У протекле двије године, суочили смо се с огромним изазовима, пријетњама, тужбама, губивши не само снагу, вријеме и енергију, већ и преко 100.000 КМ због поменутог спора.

У најкраћем року биће сазвана Скупштина Клуба (од које смо добили безрезервну подршку прије 10ак дана), на којој ћемо разговарати о овом питању и затражити најбоља решења за наш клуб - наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана