Репрезентативац Србије на листи новогодишњих жеља Манчестер јунајтеда

The Sun
Foto: ManUnited

Манчестер јунајтед је изгубио битку са Ливерпулом за потпис фудбалера Кодија Гакпа, а медији на Острву су објавили листу новогодишњих жеља менаџера "црвених ђавола" Ерика тен Хага на којој је између осталог репрезентативац Србије и члан Јувентуса Душан Влаховић.

 

 

"Тhe Sun" је објавио листу фудбалера које ће Јунајтед покушати да доведе након што је посао око Гакпа пропао.

Између осталог на листи појачања је 22-годишњи Влаховић. Поменути медиј наводи да Јунајтед мора да ангажује нападача који би морао да буде ефикасији од Маркуса Рашфорда и Ентони Мартиала. Додаје се да је Влаховић сигурно један од оних који би то могао да испуни. Он је прошло љето прешао из Фиорентине у Јувентус са 70 милиона фунти и сигурно је да би Енглези морали добро да разбију касу уколико желе да га ангажују. Играње у Премијер лиги би свакако могао да буде добар мамац за младог нападача.

Поред Влаховића на листи жеља се налазе Гонзало Рамос нападач Бенфике, Жоао Феликс из Атлетико Мадрида, те звијезда Борусије Дортмунд Јусуфа Мукоко и Мемфис Депај из Барселоне. Додајмо и то да је Депај већ играо за Јунајтед, али се није показао у првом мандату.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана