Репрезентативац Холандије у проблемима: Након покушаја убиства, сумњиче га за шверц 4 тоне кокаина

ГС
Foto: Агенције

Звијезда московског Спартака и репрезентативац Холандије Квинси Промес се налази у великим проблемима и пријети му дуготрајни затвор.

Промес (30), који је одиграо чак 50 утакмица за репрезентацију Холандије, је осумњичен за покушај убиства, трговину дрогом и учествовање у криминалној организацији.

Он је у јулу 2020. оптужен да је ножем у кољено убо свог рођака током кућне забаве, те је случај оквалификован као покушај убиства.Али, много битнију ствар су истражитељи "ископали" о њему прислушкујући му телефон како би добили потврду да је Промес заиста ножем напао рођака.

Осим што је породици признао напад на рођака, он је одао повјерљиве податке о кријумчарењу дроге. Тачније, о четири тоне кокаина које су заплијењене у белгијском Антерпену у априлу 2020. године.Тридесетогодишњаку пријети хапшење због могуће умијешаности у случај, али је ситуација компликована због чињенице да се он тренутно налази у Москви.

Бивши играч Ајакса је ове сезоне постигао девет голова у 22 утакмице за руски клуб, а уколико се извуче за трговину дрогом, може добити "само" четири године затвора за покушај убиства рођака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана