Реми Партизана и Јавора

Танјуг
Реми Партизана и Јавора

БЕОГРАД - Фудбалери Партизана и Јавора одиграли су вечерас у Београду без побједника, 3:3 у мечу 16. кола Суперлиге Србије.

Голове за Партизан постигли су Бибарс Натхо у 11, Слободан Урошевић у 25. и Марко Живковић у 63. минуту. Стријелци за госте били су Лазар Николић у седмом и Петар Гигић из пенала у 71. и Лука Гојковић у 88. минуту.

“Црно-бели” су тренутно други на табели са 34 бода, док је Јавор 14. са 13 поена. Партизан ће у наредном колу на свом терену дочекати Раднички из Ниша, док ће Јавор играти у Ивањици са екипом ТСЦ-а.

Јавор је повео у у седмом минуту фантастичним голом некадашњег омладинца Партизана Лазара Николића. Партизан је изједначио четири минута касније поготком Натха. “Црно-бели” су стигли до вођства у 25. минуту, а овог пута у стрелце се уписао Урошевић. Партизан је до краја првог полувремена пропустио неколико шанси да увећа вођство, а непрецизан је био Рикардо Гомеш.

На старту другог полувремена шансе су имали Урошевић и Вујачић, али промјене резултата није било. Живковић је у 53. минуту погодио пречку, а онда се уписао у стрелце у 63. минуту.

Јавор је у 71. минуту смањио из пенала на 3:2. Претходно је главни судија Андрија Стојановић показао на пенал пошто је Кристијан Белић оборио Кристијана Тојчића. ВАР је потврдио ову одлуку, а Гигић је био прецизан са 11 метара. Гојковић је у 88. минуту донео изједначење Јавору.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана