Реми Леотара и Слободе у Требињу

ГС
Foto: Архива

Леотар и Слобода су одиграли меч без голова а домаћи тим има за чим да жали. Наиме, промашили су Требињци неколико одбрих прилика а онда су умало кажњени у финишу када су Тузлаци погодили стативу.

Леотар је био пуно офанзивнији од Слободе и домаћи тим је пријетио често преко веома расположеног Огњена Тодоровића на овом мечу.

Управо је Тодоровић имао прву велику шансу у 13.минути када је његов ударац одбранио Буквић. Затим је у 26. минути извео корнер, након којег је покушао Дарко Ђајић. Тодоровић је још једном одлично шутирао у 28.минути и чувар мреже Слободе је био на мјесту.

Тузлаци су први пут запријетили у 36.минути. Стојан Врањеш је успи да се ослоби чувара и шутирао је а на мјесту је био Душан Пулетић.

Требињци су пријетили из прекида па је у 43.минути Перишић извео слободан ударац.

На старту другог дијела велика прилика за домаће. Махир Карић није успио након гужве да пронађе пу лопти до мреже. Тодоровић је и у другом дијелу мучио чуваре па је покушао у 63.минути .

Стојан Врањеш је био најагилнији у тиму Слободе па је још једном покушао у 68.минути када је одлично шутирао а Пулетић је опет одбранио.

У 82.минути новајлија Денис Стојковић је након соло продора био у доброј прилици. Минут касније домаћи су тражили пенал након шт је Капетановић играо руком.

У финишу меча гости су могли до вођства. Јаровић је наиме погодио стативу.

(Српска инфо)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана