Реми Борца и Вележа у Новом Граду

Срна
Foto: СрпскаИнфо

Фудбалери Борца и Вележа одиграли су неријешено 0:0 у Новом Граду у мечу 10. кола М:тел Премијер лиге БиХ.

Осми реми Борца и Вележа у премијерлигашким утакмицама. Борац је у Новом Граду нападао, имао више од игре али на крају није било голова.Остало је 0:0.

Борац је могао до вођства већ у 6. минути али је Лукићев ударац одбранио млади голман Нанић. Двије минуте касније запријетио је и Вележ али Зајмовић није казнио лошу реакцију Гајића.

Нову велику шансу домаћег тима биљежимо већ у 15. минути када је Пишчевић погодио пречку. Борац је наставио са нападима, поново је озбиљно запријетио из прекида али је преко гола шутирао Војновић.

До одласка на одмор припријетили су и гости али је Зајмовићев шут завршио високо преко гола. У наставку велики притисак Бањалучана. Први је припријетио Пишчевић али је опет голман Мостараца на правом мјесту.

Услиједила је потпуна офанзива Бањалучана. У 69. минути Закарић је из изгледне позиције шутирао главом преко гола. Већ у сљедећем нападу Мркаић није голом крунисао лијепу акцију свог тима. Вршио је измјене Мариновић, у игру увео и Нинковића али помјене није било.

Права узбуђења услиједила су у самом финишу. У првој минути судијске надокнаде Хаскићев је покушао али је опет сигуран Ћетковић. Посљедњу прилику да дође до сва три бода Борац је пропустио у трећој минути када је у одличној прилици био Мркаић али се опет истакао Нанић.

Остало је 0:0 послије којих Борац има 14 бодова, а Вележ 10. У сљедећем колу Борац гостује код Тузла ситија.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана