Раста представио химну Орлова за Катар VIDEO

Atv
Foto: YT

До почетак Свјетског првенства у Катару остало је још мање од три недјеље, а еуфорија међу навијачима интезивно расте.

Репрезентаивци Србије су добили и химну коју је тачно у подне представио репер Стефан Ђурић Раста.

Нумера коју је репер и написао и компоновао, носи симоболичан назив "Преко света".
Како истиче репер, нумера носи симболику и написана је баш на дан када је Србија постигла велику побједу над Португалом, која је била одлучујућа за одлазак на Мундијала.

"Пјесма је настала мало прије побједе Србије над Португалом која нас је одвела директно у Катар. Док сам сједио у свом стану и гледао најаву за ту утакмицу, кроз главу ми је прошла чињеница да наши фудбалери немају химну и да су својим залагањима заслужили пјесму која ће бити посвећена њима, али и свим навијачима у Србији. Нумера је спој љубави према земљи, фудбалу и музици", изјавио је репер.

Нумеру прати и филмски спот који је режирао Лазар Бодирожа, инспирисан тешким временима у којима су одрастали српски репрезентативци.

"Занимљиво је да је завршена баш тог дана када смо се званично квалификовали на Мундијал. Убрзо се јавила и идеја за спот који је рађен као филм у којем је описана ова генерација репрезентативаца која је из разрушене Србије дошла до терена и рефлектора великих свјетских стадиона. Поред тога, акценат смо ставили и на родну равноправност, јер фудбал је и за дјевојчице.
 

Волио бих да ова нумера донесе срећу нашим репрезентативцима и направе велики успјех у Катару и донесу срећу Србији", изјавио је Раста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана