Рафаел Надал чека прво дијете

B92
Foto: Twitter

Најуспјешнији шпански тенисер свих времена Рафаел Надал и његова супруга Марија Франциска Мери Перељо очекују своје прво заједничко дијете.

Ово је, након вишенедјељних спекулација, потврдио часопис "Хола", који у свом броју од сриједе приказује серију фотографија пара на броду на којима неке слике Рафине изабранице у купаћем костиму доказују њену почетну трудноц́у.

Надал ће данас присуствовати церемонији у Палма де Мајорци, на којој ће предсједница Балеарских острва Франсина Армењол тенисеру одати почаст због професионалних успјеха. Међутим, јутрос је кратко саопштено, након што је објављена вијест о трудноћи, да медији неће бити присутни на догађају нити ће спортистима моћи да се постављају питања, извјештава Палма Лусиа Бохоркез, а преноси "Ел Паис".

Надал, који је управо напунио 36 година, и Перељо, кој ће ускоро напунити 34 године, заједно су 18 година. Упознали су се преко његове сестре Марибел, која је била Францискина добра пријатељица.

Пар се вјенчао 2019. након након 14 година везе у својој домовини, Мајорки, на фарми на сјеверу острва Са Форталеза. Била је то приватна прослава са које је касније у јавност изашло неколико фотографија на којима су млада и младожења виђени загрљени.

Иначе, познати тенисер је недавно рекао да може да види себе у улози оца, међутим чека да заврши своју тениску каријеру како би се посветио новом циљу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана