Радомир Стојановић, рукометаш Слоге: Вогошћа нам је дужник

Дарко Драгичевић
Радомир Стојановић, рукометаш Слоге: Вогошћа нам је дужник

ДОБОЈ - Рукометаши Слоге одлично су кренули у нову сезону и упркос веома тешком распореду на старту у четири кола су остварили три побједе уз један пораз.

Екипа тренера Дејана Василића имаће данас веома тежак задатак, јер одлази у госте Вогошћи, која тражи искупљење након лошег старта шампионата. Наиме, учесник европских такмичења тренутно има побједу уз два ремија и пораз.

Уз то екипа су која традиционално не одговара Добојлијама па ће рукометаши Слоге имати велики мотив да се реванширају за поразе у овом мечу.

Пивот Радомир Стојановић истиче да је екипа задовољна стартом и да ће покушати да се у што бољем свјетлу представи на овом гостовању.

- Сигурно је да је Вогошћа изузетно квалитетна екипа која је прошле сезоне освојила Куп БиХ те ове године са успјехом игра у европским такмичењима. Одлично су попуњени на свим позицијама, а уз то играју већ неколико година заједно, тако да су и уиграни. Вогошћа је спој младости и искуства и јасно нам је да је први задатак да зауставимо добру сарадњу бековске линије и пивота. Прије свега ту мислимо на сарадњу Бурића и Мемића са Омбашом. Ако то урадимо, онда можемо да се надамо добром резултату - истакао је Стојановић у најави меча.

Добојски клуб је прошле сезоне изгубио дуеле против Сарајлија. На домаћем терену је било 25:27, а на гостовању 26:29.

- Вогошћа нам је традиционално незгодан противник. У прошлом такмичењу су нас добили два пута у првенству те су нас избацили из Купа БиХ. То је сигурно мотив више за нас да пружимо максимум и да покушамо да донесемо бодове у Добој. Идемо да се надигравамо, сигурно да је већи притисак на њима, а ми ћемо покушати да поновимо добре партије које пружамо на старту првенства и онда можемо да се надамо и освајању бодова - додао је Стојановић.

Меч ће бити игран у 19 часова.

Након паузе на Челик

Рукометаши добојске Слоге ће након овог заосталог меча имати времена да се одморе, што је веома битно, јер екипа нема преширок играчки кадар. Првенство БиХ се наставља у сриједу, 8. новембра, када ће Добојлије још једном на гостовање овај пут у Зеницу на мегдан Челику.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана