"Пуно нам је срце" Требињци пресрећни због историјског успјеха

Дарко Драгичевић
"Пуно нам је срце" Требињци пресрећни због историјског успјеха

ДОМБЕЛЕ - Премијера у европским куповима украшена је са двије побједе. Љепши почетак европске приче рукометаши Леотара нису могли ни да замисле. Требињци су славили у оба меча против шампиона Летоније Тенакс Домбелеа.

У реваншу су Херцеговци показали да су у овом моменту пуно бољи клуб и већим дијелом меча су имали сигурну предност. Овим успјехом Леотар је изборио пласман у треће коло и себи обезбиједио најмање још један спектакл у Требињу.

Тренер Драгиша Кораћевић честитао је играчима и свима у клубу на историјском успјеху.

- Још једна побједа у Европи, елиминисали смо шампиона Летоније након што смо га савладали на његовом терену. Заслужено смо прошли даље, у обје утакмице смо били бољи и то се данас показало. Одиграли смо боље него у Требињу, били смо стрпљивији у нападу, сигурнији у одбрани и на крају се то све исплатило. Велики успјех за све нас, за читав клуб и спортско Требиње и Херцеговину. Свима нам је пуно срце након велике побједе- срећан је Драгиша Кораћевић, тренер Леотара.

Требињци ће сада са нестрпљењем чекати жријеб за треће коло 24. октобра када ће сазнати ривала у наредној фази. Први мечеви су на програму 25. и 26. новембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана