ПСЖ тражио обештећење од 400 милиона евра за Мбапеа?

Tanjug
Foto: Eurosport

ПАРИЗ- Челници Пари Сен Жермена планирали су у љетном прелазном року да продају француског репрезентативца Килијана Мбапеа за обештећење од 400 милиона евра, преносе француски медији.

"Адвокати и менаџери Мбапеа су током лета преговарали са челницима ПСЖ-а. Растанак је био договорен, али је француски клуб тражио обештећење од 400 милиона евра. ПСЖ је одбио могућност да Мбапе пређе у Реал", преносе француски медији и подсећају да се у једном тренутку појавила могућност да нападач настави каријеру у Ливерпулу.

Међутим, Мбапе је од својих сарадника добио савјет да остане у редовима француског шампиона и да не пристане на понуду енглеског клуба. Он је у мају ове године продужио уговор са ПСЖ-ом до јуна 2025. године.

"Мбапе не намерава да остане у ПСЖ-у, пошто планира да напусти клуб већ у јануару. Он сматра да је жртва лажних обећања и политичког притиска. Он сада само жели да игра фудбал у одговарајућем окружењу. Новац га наводно не занима и он је чак спреман да га врати како би се ослободио ПСЖ-а", тврде француски медији.

Мбапе (23) је у ПСЖ стигао 2017. из Монака.

За ПСЖ је одиграо 230 утакмица и постигао је 183 гола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана