ПСЖ нуди Зидану чак 25 милиона евра?

Танјуг
Foto: Агенције

ПАРИЗ- Челници Пари Сен Жермена понудили су славном француском фудбалском тренеру Зинедину Зидану годишњу плату од 25 милиона евра, преноси "Мундо депортиво".

Зидан је прије неколико дана имао састанак са челницима шампиона Француске, али договор није постигнут. Руководство Пари Сен Жермена није одустало, али је одлучило да славном тренеру понуди чак 25 милиона евра по сезони.

Ако Зидан прихвати ову понуду постаће најплаћенији тренер на свијету. Тренутно је најплаћенији тренер на свијету Дијего Симеоне, који у мадридском Атлетику зарађује 24 милиона евра.

Зидан ће се у уторак у Катару састати са челницима Пари Сен Жермена. Бивши тренер Реала ће имати захтјев да му буде омогућено да истовремено води Пари Сен Жермен и селекцију Француске, ако у неком тренутку добије понуду да преузме "триколоре".

Шпански медији наводе да је Зидану сан да води фудбалску репрезентацију Француске, а он очекује да на то мјесто буде постављен ако се актуелни селектор Дидије Дешамп повуче крајем године.

"С обзиром да би живио у Паризу, не би му био проблем да обавља двије функције - да буде селектор Француске и тренер Пари Сен Жермена", закључује "Мундо депортиво".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана