Први полумаратон окупио 350 учесника из региона

Срна
Први полумаратон окупио 350 учесника из региона

ТРЕБИЊЕ - Бранко Кркаловић у мушкој конкуренцији и Снежана Илић у женској побједници су првог полумаратона „Сан ран“ који је данас у Требињу окупио 350 учесника из земаља региона.

У мушкој категорији у трци на 21 километар други је био Лука Чупић, а трећи Иван Вујовић, док је у женској конкуренцији друга кроз циљ прошла Наталија Ђурић, а трећа Јелена Илић.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић уручио је награде најбољима, те истакао да је данашњи полумаратон на понос Требиња и цијеле регије.

„У Требињу су данас учесници из цијелог региона. Требиње је град спорта за 2025. годину и покренули смо низ пројеката и манифестација јер је то будућност за омладину и град. Град ће бити на располагању да ова манифестација постане традиционална“, рекао је Ћурић.

Слободан Гутовић, представник организатора из Удружења грађана „Спортом до здравља“ истакао је да је све протекло у најбољем реду.

„Око 350 тркача из земаља региона учествовало је у првом полумаратону Сан ран. Надам се да ће из Требиња понијети најљепше успомене“, рекао је Гутовић.

Манифестацију су подржали град Требиње и „Електропривреда Републике Српске“, а о безбједности су бринули припадници Полицијске управе Требиње и волонтери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана