Промоција књиге „Дервентски рукомет" аутора Богдана Поповића 17. јануара

Г.С.
Промоција књиге „Дервентски рукомет" аутора Богдана Поповића 17. јануара

ДЕРВЕНТА - Промоција књиге" Дервентски рукомет" аутора Богдана Поповић, вишегодишњег спортског рукометног радника, одржаће се у уторак 17. јануара у просторијама Центра за културу Дервента.

Издавач књиге је Српски књижевни клуб „Вихор" Дервента, који је уз Центар за културу и Рукометни клуб „Дервента", организатор промоције.

Поповић је и аутор књиге „70 година рукомета у Дервенти" након чега појавила му се жеља и потреба да се обједини и публикује и онај први, дужи и успјешнији дио историје , пријератни, најуспјешнијег спортског колектива у Дервенти, рукометног клуба „ Дервента".

Рецензент Дамир Кљајић каже да рукопис „Дервентски рукомет" значајно је и вриједно писано дјело, које говори о настанку и развоју овог екипног спорта у граду на ријеци Укрини у периоду од средине 20 вијека до 2022. године.

Предсједник СКК "Вихор „ Дервента Ненад Симић каже да се ради о веома значајном издању књиге која садржи мноштво информација и фотографија које је аутор са посебном пажњом и љубављу скупљао и објединио у књигу која има чак 670 страница.

Промоција књиге одржаће се у 18 часова, уз аутор у представљање књиге учествоваће рецензент Дамир Кљајић, те представници СКК "Вихор" и РК „Дервента".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана