„Процурио“ документ- Јокић опет МВП?

Срна
Foto: Архива

ЊУЈОРК- У јавност је доспио документ у коме угледни амерички спортски новинари дају своје гласове за овогодишњег МВП-ја НБА лиге /најкориснијег играча/ и на њему доминира једно име – Никола Јокић.

Јокић, који има сјајну статистику слови за првог фаворита, као и прошле године, и близу је да одбрани титулу у жестокој конкуренцији са Џоелом Ембидом и Јанисом Адетокумбом.

Према документу који кружи интернетом, угледни новинари углавном су форсирали име Николе Јокића, јер је немогуће остати имун на све оно што ради из утакмице у утакмицу, гдје је поново на својим леђима вукао Денвер до плеј-офа који ускоро стартује.

Неколико новинара за своје фаворите истакло је Јаниса Адетокумба који је прошле сезоне освојио НБА прстен са Милвоки Баксима, док је и те како присутан Камерунац Џоел Ембид, који је, према многима, и највећи Јокићев ривал у трци за МВП титулу.

Денвер ће на старту плеј-офа одмјерити снаге са "Голден Стејтом", у чијим редовима је српски репрезентативац Немања Бјелица, док је прва зијвезда бек Стеф Кари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана