Пријем за управу и играче фудбалског клуба Партизан

Срна
Пријем за управу и играче фудбалског клуба Партизан

ПРИЈЕДОР- Градоначелник Приједора Слободан Јавор организовао је данас пријем за управу и играче Фудбалског клуба /ФК/ "Партизан" Београд, управу приједорског ФК "Рудар" и Удружење навијача "Гробари", саопштено је из Градске управе.

Јавор је изразио задовољство што се овај великан фудбала након 50 година поново налази у Приједору и пожелио им да се као прави спортисти боре и на терену као и ван њега за боје свог клуба и за свој народ.

Он се захвалио и управи ФК "Рудар" из Приједора која, како је истакао, ради одличан посао и за фудбал и за спорт уопште.

"То су људи који дају сто одсто себе и који и властита средства улажу у овај клуб. То је данас ријеткост", рекао је Јавор.

Он је захвалио и руководству приједорских "Гробара" и најавио да ће њихов рад и убудуће подржавати Градска управа, те истакао Приједорчанина Синишу Саничанина који брани боје "Партизана", али и успјешно промовише свој родни град.

Члан Управног одбора ФК "Партизан" Драган Траиловић навео је да је Приједор 22. град који овај клуб посјећује како би удовољио клубовима који желе да они присуствују њиховим јубилејима.

"Ми чинимо велики напор да удовољимо тим захтјевима, поред напорног темпа такмичења ово је убједљиво најбоља манифестација, најбоље организована. Чека нас још 50 градова гдје треба да уручимо чланске карте", рекао је Траиловић.

Он каже да су до сада уручили скоро 6.000 чланских карата навијачима, а највише управо у граду на Сани - чак 500, те да се у "Партизану" доста ради на стварању истинских навијача од малих ногу међу младима из Србије, Републике Српске и Сјеврне Македоније.

Пријатељском утакмицом гостију и домаћина данас у Приједору почиње обиљежавање 95 година од оснивања ФК "Рудар".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана