Пријем за рукометне судије: Ви сте наш понос

Д.Д.
Пријем за рукометне судије: Ви сте наш понос

БАЊАЛУКА - Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске уприличио је пријем за судијски пар Татјану Праштало и Весну Балван.

Ове сјајне рукометне судије из Бањалуке недавно су у Будимпешти судиле финале Лиге шампиона између рукометашица мађарског Ференцвароша и Вајперса из Норвешке.

- Ви сте наш понос, понос рукомета Бањалуке, Републике Српске и БиХ. Судити финале Лиге шампиона је свакако велика ствар, а Ви сте то својим знањем итекако заслужиле и нема сумње да ће ово бити најбољи путоказ за све оне које желе да се баве суђењем. Овом приликом желим да Вам најискреније честитам, поготово када се зна да сте сјајно обавиле посао и надам се да ћете и даље дјелити рукометну правду на великим такмичењима – истакао је Маринко Умичћевић.

Предсједник Рукометног савеза Републике Српске Маринко Умичевић је овом приликом уручио пригодне поклоне Весни Балван и Татајни Праштало.

Уједно их је новчано наградио по 500 марака, и са по додатних 200 марака у боновима за куповину у продавници Творнице обуће „Бема".

- Велико хвала предсједнику Маринку Умичевићу на чињеницу што нас је угостио у просторијама нашег Савеза и на лијепим ријечима које нам је овом приликом упутио као и на честитки. Наравно, желим да му се захвалим на овим лијепим поклонима и на чињеницу што је увијек вјеровао у нас - рекла је Татјана Праштало.

На изјаву своје колегинице надовезала се и Весна Балван.

- Пријатно сам изненађења и више сам сад имала трему, него када сам са Татјаном судила финале Лиге шампиона за рукометашице. Велико хвала предсједнику Маринку Умичевићу, не само на свему што је за нас данас учинио, већ и што смо његовом заслугом добиле прилику да судимо утакмице мушким екипама и то је за нас био најзначајнији искорак – нагласила је Весна Балван.

Татјани Праштало и Весни Балван искрене честитке на данашњем пријему упутили су и чланови Управног одбора РС Републике Српске и БиХ Владимир Бранковић и Дарко Савић, те Борис Шаторџија, предсједник Судијске организације Републике Српске као и комесар Александар Врховац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана