Пријем за перспективне спортисте Српске

М.З.
Пријем за перспективне спортисте Српске

БАЊАЛУКА - Помоћник министра за спорт Републике Српске Марио Ђуран примио је данас десет перспективних спортиста и спортисту са инвалидитетом, које ресорно министарство награђује сваке године у оквиру манифестације "Избор десет најбољих спортиста Републике Српске".

Ђуран је рекао да су перспективни спортисти будућност спорта и сваке године се награђују они најбољи, саопштено је из Министарства породице, омладине и спорта.

"То је доказ да препознајемо таленте и да им је значајан овај вид подршке, а они свакако из године у годину успијевају да оправдају наше повјерење и да нас учине поносним освајајући спортска одличја", истакао је Ђуран.

Спортисти су захвалили ресорном министарству за подршку која је, како су нагласили, велика мотивација и обавеза за још боље резултате у будућности.

Награђени спортисти су Марија Јокић /таеквондо/, Софија Ракић /стрељаштво/, Сергеј Трбојевић /пливање/, Матеј Мучибабић /кик бокс/, Филип Маринковић /џиу џицу/, Андреј Ачимовић /кошарка/, Анастасија Игњатић /тенис/, Аљоша Травар /кајак/, Лука Јовановић /карате/, Лазар Ждрале /џудо/ и Миломир Вукотић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана