Преминуо млади фудбалер Немања Миросављевић

Агенције
Преминуо млади фудбалер Немања Миросављевић

Некадашњи фудбалер Крупе и бројних других клубова Немања Миросављевић преминуо је у 25. години живота.

Информацију је подијелио његов посљедњи клуб Графичар који се на овај начин одлучио опростити од фудбалера, а касније и тренера.

“С великом тугом обавјештавамо јавност да нас је напустио наш тренер у омладинској школи и бивши играч клуба Немања Миросављевић. Немања је бранио боје РФК Графичар у сезони 2020/21., а након тога је одлучио да заврши професионалну каријеру и опроба се у тренерским водама. Радио је као тренер у школи фудбала нашег клуба. Мирос је био препознатљив по осмијеху и доброј енергији, важио је за омиљеног саиграча и тренера којег су дјеца вољела”, поручили су из Графичара.

Током играчке каријере наступао је, између осталих, за Војводину, Инђију, Радник из Сурдулице, играо је још у Шпанији и БиХ, а прошао је омладинску школу Рада с Бањице.

“Овом приликом породици Миросављевић упућујемо израз најдубљег саучешћа. О детаљима сахране клуб ће благовремено обавијестити јавност. Немања, памтићемо твој осмијех и доброту. Заувијек ћеш бити с нама. Почивај у миру”, пише у саопштењу које је ФК Графичар подијелио на друштвеним мрежама.

Миросављевић је играо позицију централног везног, а у Премијер лиги БиХ је наступао у другом дијелу сезоне 2017/18. За Крупу је те сезоне уписао 13 наступа, док је четири наступа забиљежио у Купу БиХ гдје се и два пута уписао у листу стријелаца.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана