Премијер лига БиХ за даме: Борац у Живиницама

Д. К.
Премијер лига БиХ за даме: Борац у Живиницама

БАЊАЛУКА - Након паузе у другом колу због обавеза екипе СФК 2000 у квалификацијама за Лигу шампиона, фудбалерке Борца у суботу од 17 часова, у мечу треће рунде женске Премијер лиге БиХ, гостују у Живиницама код састава ЖФК Фортуна.

Изабранице Зорана Димитрића одиграле су до сада само један првенствени дуел и то у првом колу против брчанске Локомотиве, коју су добиле 2:0. Жеља свих у стручном штабу и у екипи Борца је нова побједа у шампионату. 

- Очекује нас сигурно тешка утакмица, али и тежак терен. Стварно није алиби, али травната подлога у Живиницама уопште није у најбољем стању. Надам се да неће бити кише. Атмосфера у екипи је одлична. Циљ нам је борба за опстанак. Добро смо кренули и надам се да ћемо тако и наставити.  Идемо тамо да се надигравамо, сваки меч нам је као финале и надамо се позитивном резултату, а то је све осим пораза - рекао је Димитрић.

Тренер Бањалучанки нема кадровских проблема пред дуел са Фортуном. На голу “црвено-плавих” дама биће Јована Васић. Она добро познаје ривала и не мањка јој оптимизма пред суботњу утакмицу.

- Идемо у Живинице растерећено. Знамо ко нам је ривал. Респектујемо их, али не идемо тамо са бијелом заставицом. Моје саиграчице и ја смо жељни утакмица и побједа. Уколико поновимо оно што радимо на тренинзима и дамо свој максимум, мислим да позитиван резултат неће доћи у питање - рекла је Васићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана